Loading

1-2-3 Prijzen

Bij ons kiest u zelf de prijs die het beste bij u past!

Al onze (grote) producten op deze site hebben 3 prijzen, kies de service die u van ons wenst:

Groot huishoudelijk vrijstaand

Prijs 1 staat voor complete service, uw apparaat wordt thuisbezorgd, op zijn plaats gezet en op de bestaande leidingen aangesloten. Tevens voeren wij het verpakkingsmateriaal af en indien u wenst ook het oude apparaat.

Groot huishoudelijk inbouw

Prijs 1 staat voor complete service, uw apparaat wordt thuisbezorgd, ingebouwd en op de bestaande leidingen aangesloten. Tevens voeren wij het verpakkingsmateriaal af en indien u wenst het oude apparaat.

Led TV

Prijs 1 staat voor complete service, uw apparaat wordt thuisbezorgd, de voet gemonteerd, aangesloten op de bestaande leidingen en ingesteld. Tevens voeren wij het verpakkingsmateriaal af en indien u wenst het oude apparaat.
Wilt u extra voordeel dan kunt u kiezen voor Prijs 2. Wij brengen het apparaat bij u thuis en plaatsen deze in de verpakking over de eerste drempel. U zet zelf het apparaat op zijn plaats, sluit het aan en voert zelf de verpakking af. U kunt het apparaat ook zelf afhalen in de winkel, u heeft dan het maximale voordeel! U kiest hiervoor Prijs 3. Bij ons is het net andersom: Buiten een concurrerende ALL-IN Prijs 1 gaat bij ons de prijs naar beneden met extra optie keuzes in plaats van omhoog zoals bij veel concurrenten.

KIJK en VERGELIJK voor u oordeelt!