web analytics

Actueel op de vloer

Gebr van Dijk Winkel B.V. gaat voor 1-2-3 prijzen

GROOT HUISHOUDELIJK VRIJSTAAND

Gebr. van Dijk Winkel B.V. heeft niet alleen voor een nieuwe website gekozen maar ook voor een nieuwe prijsformule: 1-2-3 prijzen.
Bij alle apparatuur aangeboden op de website kan de klant zelf kiezen welke prijs het beste bij hem/haar past. Bij de concurrentie biedt men een apparaat aan met een zogenaamde afhaalprijs en wel zo laag mogelijk, met deze prijzen worden onze verkopers geconfronteerd op de werkvloer in de winkel.
Wat de consument dan nalaat is om het desbetreffende apparaat in het winkelmandje te plaatsen want dan begint het pas. Alle grote keten bedrijven of internet aanbieders leven puur van de verkoop, meestal hebben zij geen bezorgpersoneel of servicemonteurs in dienst. Dit wordt dan uitbesteed aan derden, denk daarbij aan bodebedrijven en dan het liefst van fabrikanten en de service monteurs van de fabrikanten. Dit moet wel betaald worden want niemand werkt voor niets. Dit doet men doormiddel van toeslagen die boven op de aanschafprijs van de machine komt. Stel dat de machine twee hoog staat, bezorgen door twee man, brengt al gauw een meerprijs met zich mee van € 50,00 tot € 80,00. Ook aansluiten op een trekschakelaar brengt de nodige extra kosten met zich mee, dit moet gebeuren door een erkend bedrijf, waar al snel een meerprijs van € 40,00 voor in rekening wordt gebracht.
Waar de consument ook op moet letten is de zogenaamde gratis thuisbezorgd prijs aanbieding. Dit houdt in dat het apparaat direct van de fabrikant in de doos thuis afgeleverd wordt net over de eerste drempel, de rest is dan voor eigen rekening.
Om aan dit alles een eind te maken, gezien het oneerlijke concurrentie vergelijk heeft Gebr. van Dijk Winkel B.V. gekozen als zelfstandige ondernemer voor 1-2-3 prijzen.

Prijs 1: ALL-IN prijs, de machine beneden of boven plaatsen op de eerste of tweede verdieping, aansluiten op de bestaande leidingen, verpakking afvoeren en oude machine afvoeren.
Prijs 2: U kiest voor extra voordeel, machine thuis afleveren in de verpakking over de eerste drempel en de rest is voor eigen rekening.
Prijs 3: Afhalen is minder betalen, afhaalpremie. Dit is dus de prijs waar de keten bedrijven en internet aanbieders op hun site mee staan.

INBOUW APPARATUUR

Voor inbouwapparatuur geldt dat dit overal aangeboden wordt met kale afhaalprijzen of gratis bezorgen door een bode net over de eerste drempel en altijd excl. inbouwtarieven.
Indien men wenst dat het apparaat wordt ingebouwd gelden inbouwtarieven wat bij Gebr. van Dijk Winkel B.V. ook het geval is. Dit zit bij ons verwerkt in Prijs 1 de ALL-IN prijs.

Hiervoor krijgt u de volgende service: het oude apparaat uitbouwen, afvoeren, het nieuwe apparaat inbouwen, globaal uitleggen en het verpakkingsmateriaal afvoeren.

Prijs 3 is te vergelijken met de internet aanbieders. Ook onze inbouw aktieprijzen zijn zorgvuldig samengesteld, afdingen in de winkel heeft geen zin, prijs is prijs!

LED TV

Deze afdeling is niet alleen het zorgenkindje van Gebr. van Dijk Winkel B.V. maar dat geldt ook voor de ketenbedrijven, internet aanbieders en de fabrikanten. Gezien de strijd van de fabrikanten onderling en de teruglopende verkoop aantallen, wat al jaren speelt zijn de marges (winst op toestellen) enorm onder druk komen te staan. Om toch aan de aantallen te komen om daardoor marktaandeel te blijven behouden worden de toestellen zelfs verkocht onder de kostprijs. Dit is op de lange termijn door niemand meer vol te houden. Hier is alleen de consument bij gebaat maar eigenlijk ook weer niet. De toestellen worden vaak veel te vroeg op de markt gezet en door allerlei kosten besparingen zitten er dikwijls allerlei kinderziektes in de toestellen. Dit is niet alleen vervelend voor de consument maar ook voor de handelaar die het in de garantietijd mag oplossen. Daarnaast draait tegenwoordig alles om de software waar vooral en begrijpelijk de oudere consument nogal wat moeite mee heeft. Kortom een huidige LED TV brengt nog al wat nazorg met zich mee wat niet in verhouding staat met de schrale winst, vandaar dat er steeds meer handelaren er voor kiezen alleen nog met witgoed door te gaan. Op de lange termijn zullen tv’s waarschijnlijk alleen nog te koop zijn bij de groot ketenbedrijven of zelfs rechtstreeks van de fabrikant zelf. Eigenlijk kiest u als consument hier zelf voor. Tot heden kunt u bij ons nog terecht voor LED tv’s. Wij hebben de volgende merken in ons pakket: Philips, LG en Samsung. Ook hier hanteren wij 1-2-3 prijzen

Prijs 1: Toestel thuisbezorgen, voet monteren, aansluiten op de bestaande leidingen, instellen, globaal uitleggen en verpakking en oude toestel afvoeren. 

Prijs 3: is de vergelijkprijs met de concurrentie (meeneemprijs) maar dan nog kunnen er enorme prijsverschillen zijn op bepaalde types.

Al onze aanbiedingsprijzen zijn zorgvuldig samengesteld en vergeleken met internet aanbieders, afdingen in de winkel heeft geen zin, PRIJS IS PRIJS!