web analytics

Gebr. van Dijk, een eenheid en al meer dan 60 jaar actief in de regio

GEBR. VAN DIJK WINKEL B.V.

Dit is de afdeling die gevestigd is aan de Marktstraat te Made, uw betrouwbare partner in de detailhandel. Al meer dan 65 jaar (vanaf 1955) voorzien wij onze klanten van audio, video, groot en klein huishoudelijke apparatuur. Vanuit ons pand aan de Marktstraat te Made, met een totaal oppervlakte van 550m² waarvan 300m² aan showroom, adviseren en helpen wij de klant nog zoals het hoort. Bij ons krijgt u nog vakkundig advies en service, ook na uw aankoop. Wij zijn voorzien van een eigen service, bezorg- en installatieteam. Wij zijn een erkend installateur waardoor wij alles kunnen en mogen repareren en installeren. Wij zijn niet afhankelijk van derden zoals vaak bij groot winkelbedrijven en ketens. Deze zijn afhankelijk van de servicediensten van de fabrikanten en van externe bezorgdiensten, wat naderhand als u ze echt nodig heeft de nodige irritaties oplevert.

WILLEMSTAD TOT AAN WAALWIJK

Ons rayon loopt van Willemstad tot aan Waalwijk.

Wij hebben in onze showroom de keuze uit verschillende LCD’s, 85 verschillende groothuishoudelijke apparaten en een inbouw apparatuur afdeling met maar liefst de keuze uit 35 verschillende inbouwapparaten. Verder beschikken wij over een groot assortiment klein huishoudelijke apparaten met voor elk wat wils en in het midden van onze showroom hebben wij een afdeling met onderdelen en accessoires. U komt bij ons bijna nooit voor niets!

Onze hoofdmerken zijn Bosch, Whirlpool, Exquisit, Philips, LG, hiernaast hebben wij nog verschillende andere merken in ons pakket. Kortom u bent bij ons altijd welkom, wij zien u graag komen.

GEBR. VAN DIJK MADE B.V.

Dit is ons installatiebedrijf, wat gevestigd is aan de Brieltjenspolder 3 te Made. Vanuit deze afdeling staan 65 vaste werknemers voor u klaar. Kiest u voor ons dan heeft u een totaal installateur voor alle werkzaamheden. Ons rayon loopt van zuid Limburg tot aan de Randstad, voor verdere informatie klikt u op de volgende link: Gebr. van Dijk Made B.V.