Loading

Hoe kunt u reserveren

I.v.m. de AVG wet vanaf 25-05-2018 hebben wij besloten om de winkelwagen weg te halen inzake privacy overwegingen. Wij zien uw bestelling gaarne of telefonisch (persoonlijk contact) 0162 - 683652 of via onze mail winkel@gebrvdijkmade.nl tegenmoet. Wij zijn telefonisch te bereiken van 8.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 18.00 uur. U kunt de bestelling met uw wensen ook door mailen dan nemen wij tijdens openingsuren contact met u op.

Levering voorwaarden:

• Op al onze leveringen en diensten zijn van toepassing de algemene voorwaarden voor installerende bedrijven (ALIB 92) welke zijn gedeponeerd bij de Griffie van de Arrondissementsrechtbank te den Haag onder nummer 162/1992 en/of de algemene voorwaarden consumentwerk van de vereniging van Nederlandse installatiebedrijven (VNI).

• Wij bezorgen en verlenen service in het volgende rayon: vanaf Willemstad tot en met Waalwijk. Buiten dit Rayon is het alleen maar mogelijk om het apparaat in onze winkel zelf af te halen en bent u bij onverwachte service problemen afhankelijk van de servicedienst van de desbetreffende fabrikant.

• Betaling voorwaarden: contant of via mobiel PIN automaat bij aflevering. Bij zelf afhalen in de winkel contant of via PIN.

• Voor bedrijven en stichtingen kunnen andere afspraken gelden.