web analytics

Wasmachines

BOSCH

Alle aangeboden Bosch wasmachines zijn exclusieve modellen, die bieden net iets meer dan de normale modellen, tegen betaalbare aktie prijzen. Deze prijzen zijn afgestemd op internet prijzen, kijk en vergelijk, u betaald bij ons niets teveel. Wij bieden op deze machines 2 jaar volledige garantie en op sommige modellen, waarbij aangegeven 10 jaar garantie op de motor. Alle Bosch Exclusive wasmachines, keuze Prijs 1, zijn inclusief bezorging, boven en beneden, aansluiten op de bestaande leidingen en indien U wenst afvoeren van de oude wasmachine.

Miele, er is geen betere!

Miele wasmachines zijn de enige met nog een RVS binnen en buiten trommel. De nieuwe standaard is Powerwash, sneller, schoner en zuiniger dan ooit tevoren. Tevens voorzien van cap dosering voor in de wasmiddel lade. Alle aangeboden Miele wasmachines hebben 2 jaar volledige garantie. Alle Miele wasmachines, keuze Prijs 1, zijn inclusief bezorging, boven en beneden, aansluiten op de bestaande leidingen en indien U wenst afvoeren van de oude wasmachine.

Whirlpool

Alle Whirlpool wasmachines, keuze Prijs 1, zijn inclusief bezorging, boven en beneden, aansluiten op de bestaande leidingen en indien U wenst afvoeren van de oude wasmachine.